Beste tennisvrienden,

Na enig speurwerk en inventarisatie moet er voldoende animo zijn binnen de vereniging om op een vaste avond een gemengde dubbel avond te organiseren. Wij willen hiervoor de donderdagavond gaan optuigen in de hoop dat het een succes gaat worden.
Een gemengd dubbel avondje waarbij je je individueel opgeeft / aanmeldt en random wordt gekoppeld aan je medespeler en aan je tegenstander. Je mag je vanzelfsprekend opgeven als echtpaar maar je speelt dus niet samen….. of het random schema bepaalt dat.

Met een, over het algemeen, zeer druk bezette dinsdagavond en een aan populariteit winnende racketavond op de woensdag willen we de donderdag net zo gezellig maken.

We proberen hiermee natuurlijk zowel de mannen als de vrouwen aan te moedigen, anders wordt het wel erg lastig om te mixen.

We gebruiken voor de dinsdag en de woensdag een groepsapp. Dat willen we ook gaan doen voor de donderdag met een gemengddubbelapp.
Hiervoor hebben we je telefoonnummer nodig en als je zin hebt om te spelen dan geef je dat aan in de app. Met deze gegevens kunnen we dan gaan indelen.
Heb je geen zin, dan reageer je simpelweg niet.

Geef je dus op als je in de app wilt mee doen en laat je telefoonnummer achter.

Je kunt je opgeven bij Tineke Appeldoorn of bij Cor Schellevis.

tinekeappeldoorn@hotmail.com 06-20785658
corschellevis@ziggo.nl 06-28697263