Wil je lid worden van de ‘s-Gravendeelse Tennis Club? Wij heten je graag van harte welkom. Hier vind je informatie over het lidmaatschap en de verschillende mogelijkheden om lid te worden en aan te melden.

Heb je nog niet eerder getennist en wil je eerst kijken of het wat voor je is. Ook dat kan natuurlijk. Kijk daarvoor op de pagina over Maak Kennis Met Tennis. Deze MKMT-lessen worden in de regel aan het begin van het tennisseizoen gegeven (periode april/mei), maar bij voldoende aanmeldingen kunnen ook later in het seizoen MKMT-lessen georganiseerd worden.

Heb je al eerder getennist of weet je al dat je zeker lid wil worden dan is voor senioren direct aanmelden mogelijk via het formulier op deze pagina. Voor junioren is op deze pagina het inschrijfformulier te vinden.

Senioren zijn tennisspelers die in de loop van het kalenderjaar 18 jaar oud worden. Zij zijn dus in dat kalenderjaar al senior in navolging van de regels die de KNLTB hanteert. Voor junioren zijn er bij onze tennisclub 2 categorieën. De jongste categorie loopt tot en met 13 jaar, de oudste categorie is van 14 tot en met 17 jaar. De contributiebedragen voor de verschillende groepen worden jaarlijks op deze pagina bekend gemaakt. In het eerste jaar wordt voor senioren en junioren een sterk gereduceerd tarief gehanteerd.

Het lidmaatschap geeft recht op in de eerste plaats onbeperkt gebruik van de banen voor vrij spelen (alleen tijdens georganiseerde activiteiten zoals toernooien en competities kan niet (altijd) vrij getennist worden), maar daarnaast ook op deelname aan de tennislessen, aan racketavonden, aan competitie en toernooien onder de vlag van de KNLTB, maar ook aan andere dan tennis-gerelateerde activiteiten zoals biljartcompetitie of jeu-de-boule wedstrijden. Ook is het mogelijk om mee te doen in de organisatie van de vereniging, bijvoorbeeld voor het onderhoud van het park of in de wedstrijd- of jeugdcommissie.

Wil je liever via mail of telefonisch aanmelden dan kan dat met onderstaande contactgegevens van de ledenadministratie:

Ledenadministratie Guido van Scheppingen, tel 078 645 1423

Mail : info.info.tennissgravendeel@gmail.com

Ook voor vragen over het lidmaatschap of andere zaken kun  je  bij de ledenadministratie terecht, maar ook de bestuursleden die elders op deze website zijn vermeld staan je graag te woord!