Beste leden,

Goed nieuws! Dubbelen mag per direct weer!

Ons Terras en clubhuis blijven nog wel gesloten.

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5meter gehandhaafd wordt.

Het handhaven van die 1.5 meter vraagt natuurlijk wel om discipline.

We vragen jullie hier verantwoord mee om te gaan. Dit kan betekenen dat je soms een bal moet durven laten gaan. Speel het punt gewoon over. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we ook deze stap zorgvuldig nemen!

Het besmettingsrisico bij dubbelspel is gering

Dit volgens de experts van NOC*NSF en de KNLTB-bondsarts. In combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen in de afgelopen weken betekent dit, dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten.

Online reserveren is nog steeds verplicht

We informeerden jullie al eerder over het online reserveren van tennisbanen. We zien dat veel leden de weg al gevonden hebben. Lukt het installeren van de app niet of heb je hulp nodig? Stuur dan een mail naar kruidt@hotmail.com

Introducés blijven van harte welkom

Met de KNLTB Club app is het eenvoudig om met en voor een introducé te reserveren. Kijk wel even of het druk of rustig is op het moment van reserveren. We willen de leden zo veel mogelijk ruimte bieden om te tennissen. In de praktijk zal vooral de dinsdagavond een drukke avond zijn.

Ons terras en clubhuis blijven nog wel gesloten.

Volgens de overheidsmaatregelen voor sportkantines moeten het terras en het clubhuis nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. We houdenjullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sportieve groeten

Het bestuur