Beste leden,

Het Veteranentoernooi gaat dit jaar niet door
Tijdens ons Veteranentoernooi is er traditioneel sprake van drukte, gezelligheid, lekker eten en drinken, veel tennis, toeschouwers en een groot aantal vrijwilligers achter de bar en op ons tennispark. Het is lastig om de huidige Corona maatregelen met deze kenmerken te combineren. Daarbij voelt het niet goed om grote groepen, soms onbekende tennissers en toeschouwers van buiten onze club op ons park toe te laten. We moeten er niet aan denken dat dit fout gaat en er straks op ons park sprake is van besmetting(en). In landen om ons heen zien we dat het aantal besmettingen weer wat oploopt. We willen en moeten dus voorzichtig blijven.

We bieden in de vorm van een parktoernooi een leuk alternatief
Door deelname te beperken tot onze eigen leden en introducees van eigen leden denken we de risico’s met de huidige Corona maatregelen voldoende te beperken. Daarbij geldt uiteraard nog steeds ‘blijft thuis als je verkouden bent’ en ‘houdt anderhalve meter afstand’.

Alle seniorleden mogen meedoen
Dus ben je 17 jaar of ouder? Schrijf je dan hier in! Inschrijven kan tot 15 augustus 2020.
We organiseren het toernooi in dezelfde week als het Veteranen Dubbeltoernooi gepland stond, namelijk week 36 van 31-8 t/m 6 september 2020.

Voor het parktoernooi kan je inschrijven in de volgende onderdelen:
•Dames en Heren enkel 17+
•Dames en Herendubbel 17+
•Gemengd dubbel 17+

Introducees zijn ook van harte welkom!
Ben je lid, maar kan je geen partner vinden, dan is het mogelijk om dit bij de wedstrijdleiding aan te geven of om met een introducee in te schrijven. Introducees kunnen ook alleen in het enkelspel of met elkaar inschrijven. Deelname is voor iedereen gratis.

We spelen zoveel mogelijk in poules zodat iedereen meerdere keren speelt
Daarbij delen we op sterkte in zodat je tegenstanders zo gelijkwaardig mogelijk zijn. Inschrijven kan in maximaal 2 onderdelen voor leden en introducees met weinig verhinderingen. Heb je veel verhinderingen? Dan is het verstandig om in 1 onderdeel in te schrijven met het oog op een goede planning van de wedstrijden.

We hebben een mooie tennisballenactie
Door het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie, het Vlas- en Veteranentoernooi hebben we behoorlijk wat blikken ballen over. In de week van het parktoernooi kun je op ons tennispark nieuwe blikken ballen kopen voor slechts € 4,– per blik. Op = op en afrekenen kan gewoon bij de kassa.

Aarzel niet en schrijf je in!
We hebben deelnemers en dus ook jou nodig voor een succesvol parktoernooi. De wedstrijd- en barcommissie zijn er in elk geval klaar voor om er iets moois van te maken!

Met vriendelijke groet,

Marinka en Willy