Beste sportvrienden,

Met het opstarten van de laddercompetitie het afgelopen jaar is er weer een sportief element toegevoegd aan ons avondje sporten. Samen hebben we, met z’n allen, van deze laddercompetitie een groot succes gemaakt. Dank daarvoor. Met uitzondering van de HE bleek in de overige categorieën gedurende het seizoen iedereen strijdlustig.

Natuurlijk zal er uiteindelijk, omdat het een competitie is, een winnaar tevoorschijn moeten komen. Het ladderbestuur heeft bepaald dat de laatste competitiedag zaterdag 31 oktober zal zijn, waarna we de winnaars kunnen huldigen.

Het is de bedoeling om in het nieuwe seizoen op zaterdag 3 april 2021 de laddercompetitie weer op te starten. Voor nieuwe deelnemers geldt, dat een berichtje naar mij met een naam van een eventuele partner en in welke categorie je wilt spelen, voldoende is voor deelname. De huidige deelnemers hebben tot april 2021 de tijd om eventueel van partner te wisselen of de bestaande combinatie te laten bestaan. Bij wijzigingen natuurlijk even een mailtje naar mij.

Degene die NIET meer willen deelnemen, ook graag even melden zodat ik je van de lijst kan halen.

We blijven op alle fronten actief en wellicht dat we de HE dan ook kunnen vlottrekken. Dus HE, DE, DD, HD en GD.

Ik hoop van harte dat we na dit seizoen met hetzelfde enthousiasme de draad volgend jaar weer kunnen oppakken.

Groet,

Cor

Email naar: corschellevis@ziggo.nl