Beste tennissers,

Na een periode van 4 jaar samenwerking met tennisschool First Services van Jeffrey Pierrot heeft het bestuur onlangs besloten een punt achter deze samenwerking te zetten. First Services heeft een mooie bijdrage geleverd aan de groei van onze tennisclub, waarvoor we ze dankbaar zijn. Dit is echter het moment dat de samenwerking tussen tennisclub en tennisschool en de daaruit voortvloeiende resultaten een nieuwe impuls nodig hebben.

Dit denken we beter te kunnen bereiken met een nieuwe tennisschool. En die hebben we met Maximus Tennis gevonden. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Beste tennissers van de ’s-Gravendeelse Tennisclub,

Wij zijn Maximus Tennis. Een tennisschool die staat voor beleving en plezier in het tennisspel. Maximus Tennis verzorgt op dit moment tennislessen op TV Hiaten in Hendrik Ido Ambacht, Topspin Centre Zwijndrecht, CC Dordrecht, vanaf 1 januari op PTC Papendrecht en vanaf april dus ook bij de ’s-Gravendeelse Tennisclub.

Door actief samen te werken ondersteunen we de doelstellingen van de tennisverenigingen. Door les te nemen bij onze tennisschool of als vereniging met ons samen te werken bent u verzekerd van een leuke en betrokken trainer.

Wij werken met verscheidene tennistrainers en geven tennislessen op alle niveaus. Van junior tot senior, van beginners tot (ver) gevorderden, privélessen of groepslessen. Tennispassies van elk niveau komen bij elkaar. Wil je verbetering in je tennisspel, op het gebied van techniek en tactiek? Dan ben je bij Maximus Tennis aan het goede adres.

Vanaf 1 april 2019 gaan we de lessen bij de ’s-Gravendeelse Tennisclub vol enthousiasme invullen. De trainingen worden verzorgd door Robin van der Mark en Jannick Lupescu. Robin gaf de afgelopen jaren al les op de ’s-Gravendeelse Tennisclub. En dat blijft hij dus gewoon doen. Jannick woonde tot voor kort in ’s-Gravendeel en is voor velen van jullie een bekende. Jannick gaat zich vooral bezighouden met de competitief ingestelde en gevorderde tennissers.

Robin van der Mark

Jannick Lupescu

Naast het geven van tennislessen op de verschillende parken, biedt Maximus Tennis ook begeleiding en coaching van (selectieve) jeugd bij competitie en/of toernooien, verzorgen we clinics voor bedrijven en hebben wij een racket bespanservice.

Klik hier voor  een impressie van Maximus Tennis. Je kunt ook op www.maximustennis.nl kijken. Binnenkort voegen we daar ook de ‘s-Gravendeelse Tennisclub toe, zodat je bijvoorbeeld online les kunt boeken.

Voor vragen en/of wensen, mail naar info@maximustennis.nl of bel 06-27012322.

Wij hebben zin om met je aan de slag te gaan en heten je van harte welkom bij onze lessen of clinics.

Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Maximus Tennis