Racketavond 2.0

De racketavond is zeker niet alleen voor beginners!

Natuurlijk is de racketavond voor beginnende en/of nieuwe tennissers een uitgelezen kans om kennis te maken met de club en andere leden. Maar ook voor de meer ervaren tennissers is het de perfecte gelegenheid om ook eens met anderen te spelen. Je leert meer leden kennen en bent nog in beweging ook!

We gaan de racketavond nieuw leven inblazen.

We stoppen met de groepsapp. Vanaf nu komt iedereen die mee wil doen gewoon naar de club. We tennissen vanaf 20.00 uur. Je bepaalt zelf hoe laat je komt en of je één ronde of meer rondes van circa 40 minuten meedoet.

De indeling wordt dus niet vooraf gemaakt. Alle aanwezigen leggen een racket op een tafel. Door middel van “rackettrekken” wordt bepaald met en tegen wie je speelt. De club stelt gratis tennisballen ter beschikking voor de racketavonden.

De woensdagavond is vanaf 20.00 alleen voor de racketavond

Met uitzondering van les en competitie is er alleen racketavond en is vrij spelen niet mogelijk. Alleen voor het zaterdag herenteam wordt gezien hun speelsterktes een uitzondering gemaakt. Al mogen die heren natuurlijk wel gewoon af en toe met ons meedoen.

We roepen alle leden op om naar de racketavond te komen!

De racketavond wordt alleen een succes als er voldoende deelnemers zijn. Zet de woensdagavond daarom af en toe of nog liever regelmatig in je agenda.

Zie jullie binnenkort op de tennisbaan!

Groetjes,

Dorothy