Beste leden,

Gelukkig kunnen we weer tennissen. Hoe mooi is het om te zien dat het regelmatig flink druk is onze tennisbanen! Hopelijk mag het clubhuis per 1 juli ook weer open en kunnen we dan weer iets verder terug naar normaal.

Nu we weer mogen tennissen is het zaak om je rackets, schoenen en kleding in orde te hebben. Dat vergroot het spelcomfort. Onze sponsor TENNIS ONLY is ook klaar voor het enigszins verlate tennisseizoen! Altijd al, maar zeker in deze tijd, roepen we jullie op om vooral bij onze sponsors en dus ook TENNIS ONLY te kopen!

De winkel in Rotterdam is een van de grootste tennisspeciaalzaken van Europa en ook de webshop is van alle gemakken voorzien. Het personeel staat te trappelen om jullie van het juiste advies te voorzien op het gebied van alle tennismaterialen: rackets, tassen, snaren, grips en ballen van alle topmerken. Daarnaast beschikt TENNIS ONLY over de nieuwste kleding- en schoenencollectie van onder andere Nike, Adidas en Asics.

Neem dus snel een kijkje in de winkel of webshop: www.tennisonly.com! In de winkel wordt uiteraard rekening gehouden met alle coronavoorschriften. Op de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van TENNIS ONLY. Hier komen updates voorbij van het assortiment en speciale acties, zoals nu de SUMMER SALE. Kijk op de website voor de kortingscode.