Beste jongens, meisjes, ouders en de seniorleden,

Vanaf afgelopen woensdag mogen onze jeugdleden onder begeleiding weer tennissen. Deze week starten ook de lessen weer. De eerste groepjes zijn op maandag en woensdagmiddag ingedeeld. Als je je al voor de lessen hebt opgegeven, dan heb je via de app al berichtvan Robin gekregen. Nog niet aangemeld, maar wil je wel graag lekker bezig zijn tijdens de lessen? Meld je dan snel aan via Maximustennis.nl

Les en begeleiding voor de jeugd

Voor alle jongens en meisjes die lid zijn, maar ook voor alle kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, etc. van onze seniorleden die geen lid zijn: We kunnen ons voorstellen dat jullie door het thuiszitten veel energie overhebben en super veel zin hebben om te gaan sporten. Daarom organiseren we de komende 4 weken op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur en donderdag van 16.00 tot 17.30 uur tennissen voor de jeugd. Woensdag 6 mei is dus de eerste keer. Robin, de tennisleraar vanMaximus Tennis begeleidt deze middagen. Er wordt les gegeven, er zijn leuke oefeningen ook zonder racket en bal, kortom jullie worden op een sportieve manier bezig gehouden. Voor de ouders ook wel lekker denken we :-).

Deze middagen zijn helemaal gratis

Je moet alleen zelf wel zorgen dat je wat te drinken of te eten bij je hebt, want onze bar mag nog niet open. Tijdens deze middagen moeten we ons natuurlijk aan alle Corona-regels houden. Robin helpt jullie daar natuurlijk bij. Maar we vragen jullie natuurlijk ook om rekening te houden met het houden van afstand, thuis blijven als je verkouden bent, geen ouders langs de kant, enzovoorts. In overleg met Robin mag je ook een vriendje en vriendinnetje meenemen. Bespreek dat dus even als je de eerste keer aanwezig bent.

De zondag tennisochtenden starten weer zodra dat mag

Op dit moment mogen alleen gediplomeerde tennisleraren met de jeugd tennissen. Zodra ook anderen dat weer mogen, willen we de tennis-zondagochtenden weer gaan starten. We laten het jullie gelijk weten als het zover is.

We zijn op zoek naar begeleiders

Vrij tennissen mag alleen onder begeleiding. Even een berichtje aan de ouders, oma’s en opa’s en andere seniorleden. We vroegen jullie eerder om je aan te melden als contactpersoon, om af en toe een keer een paar jeugdleden te begeleiden die een uurtje willen tennissen. We ontvingen welgeteld 2 reacties. Zoals jullie zien proberen we ons echt in te spannen om het tennissen voor de jeugd weer op gang te brengen. Daar hebben we jullie hulp wel bij nodig! Daarom nogmaals de vraag om je als contactpersoon aan te melden.Je kunt daarbij ook aangeven dat je dat alleen voor je eigen kind kunt doen als die een keer met een vriendje of vriendinnetje wil tennis. We zetten je op de lijst, maar verspreiden je gegevens dan verder niet onder de andere jeugdleden. Dan hebben we het naar toezichthouders wel volgens de regels geregeld.

Sportieve groeten,

Het bestuur